Er håpet endelig tent for Brann ? Ribbet kanarifuglene for poeng

                    Lillestrøm v Brann 2-3 , Brann sine mål , Taylor , Finne ,Heggebø .
Dette ble en flott fotball helg for fotball fansen som har både lag i England og heier på Brann . Ronaldo tilbake , byens sports steder var fylt til randen av håpefulle Man U fans , og denne Ronaldo fornektet seg ikke , scoret for sikkerhets skyld 2 mål , det siste attpåtil mellom bena på keeper . City fansen fikk seier , Arsenal endelig med 3 poeng , Tottenham havarerte mot Palace , mens Liverpool enkelt senket Leeds , sistnevnte var meget tungt fordøyelig for meg , da jeg har holdt med Leeds siden bleie stadiet . Ikke samme åpning på sesongen og kvalitet på laget i forhold til i fjor , det ser tungt ut i øyeblikket, men de kommer nok , Bielsa magiker fikser dette .
Men så til det viktigste , nemlig mitt kjære Brann . En fantastisk og viktig seier borte mot kanari fuglene. Det varmet så jævlig.
Debutanten Sery Larsen imponerte stort , ha ga forsvaret noe vi har manglet og ikke vært i nærheten av på lenge , helt klart en spiller på ett høyt nivå som kan løfte Brann .Han kunne faktisk scoret i allefall 3 ganger med litt mer presisjon , en midtstopper som faktisk er ett angreps våpen i tillegg . Han her kan vi forvente oss mye av. Jeg ble rett og slett glad over og se han i aksjon.

At Brann skulle score hele 3 mål i en kamp var i ferd med og bli noe som skulle høre historien til . At Brann skulle tilrive seg ledelsen hele 2 ganger etter at Lillestrøm utlignet , var overhodet ikke noe vi har vært for godt vant med når det gjelder Brann på lange tider . Helt sykt herlig. Solo raidet til Heggebø kunne vært en Haaland verdig ble det sagt , men det tente et stort håp i meg i en tid vi stort sett har vært i ytterste mørke .

Keeper Grill ( mange leker med det etternavnet , men er Brann gutt nå , så respekt ) leverte en feber redning i 1 omgang som kan ha reddet det meste når det gjelder 3 poeng i denne kampen . Litt på skovtur når en ball fra Lillestrøm dalte ned over hodet hans og i mål , men mye lovende her . V trenger en god keeper for og holde liv i håpet om overlevelse .Fredrik Pallesen gjorde en grei jobb, ute og kjøre på 2-2 , Heltne er det han skal være , en jævlig irriterende fyr for motstanderne , og får trenerne til våre motstander lag til og klikke og rable . Helt fantastisk herlig , blir bare så jævlig glad når jeg ser sånt . Det er det vi må ha , null respekt , gi faen i de , Riv og slit , digger deg Heltne.

Meget god arbeidsmoral i denne kampen , solid kjempet , Petter strand løp og løp , men denne gang med mål og mening og fikk gjort riktige ting med ballen , det har manglet en god stund , så dette var oppløftende . Taylor klarte og gjør en del fikse ting , Finne laget hele tiden store problemer for Lillestrøm forsvaret , og ble belønnet med scoring , dette liker vi . Heggebø står frem , 4 på rad nå , ingen hadde satset det på Oddsen , jobbet og slet hele kampen og fikk betalt i med en klassescoring . Vi ser faktisk lys i tunnelen nå . måtte det bare fortsette. Litt sen blogg, skyldes jobben.  Heia Brann

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg