Folkefest , temperatur ,Brann seier

Brann v Vålerengen 3-1
Børsting 1-0 , 5 min , Sery 1-1 sm 14 min , Nilsen 2-1 str 72 min , Heggebø 3-1 79 min

Brann scoret like godt alle målene selv i denne herlige 3-1 seieren over Oslo gjengen med Fagermo i spissen . Noe annet enn seier i denne kampen ville vært blodig urettferdig , men himmel som vi sløste med sjansene , det haglet jo rundt ørene til Vålerengen keeperen spesielt i 1 omgang . Blomberg , Finne , ja i det hele tatt mange klarte og rote ballen alle andre steder enn i mål utrolig nok . Børsting hadde riktignok klokke treff på 1-0 , men blåste en tilsvarende mulighet til værs i 2 omgang . Ble litt sånn nervøst hos meg når Japhet klarte og kløne ballen i eget mål . Dermed sto det 1-1 til pause .

Vålerengen prøvde seg litt i begynnelsen av 2 omgang , fikk ett mål annulert pga offside , ellers lå de lavt og ventet på overgangsmuligheter , fikk noen uten resultat pluss vi har god keeper , men så kom straffen i mot når Finne ble felt , og i rettferdighetens navn tok Brann ledelsen 2-1 med en iskald straffe satt av Heltne Nilsen , kan knapt gjøres bedre . Heggebø punkterer kampen helt med sin scoring som innbytter , flott scoring etter en nydelig pasning . Den scoringen er gull verd for han , gir selvtillit i Eliteserien . Mest temperatur på Vålerengen benken , når kjeftesmellen Fagermo fikk seg ett gult kort ved Brann sin straffe  . Gjør ingenting , han kan kjefte hele veien hem igjen for min del , aldri vært en kar jeg respekterer .

Stappfullt og folkefest på stadion , syk stemning som du må tilbake til 2007 sesongen for og oppleve , Bataljonen og resten av stadion ruler , dette trenger vi , dette trenger klubben og spillerne , jeg ble nesten rørt av og se ett sånt stadion . Christian Kalvenes , vær stolt .

Dyngeland : Enormt bra levert i denne kampen , er glad han er tilbake mellom stengene , klasseredninger , kun lurt av en av sine egne , irriterende nok kan man si .

Crone : Bra kamp , noen gode raid , trives med Blomberg

Sery Larsen : klønete selvmål dessverre , kunne scoret selv og gjort opp for seg , men slik gikk det ikke , sett han bedre enn dette

Ruben : Brann beste i forsvaret i tillegg til keeper Dyngeland , tryggheten selv

Wolfe : fikk det tøft i dag , de var etter han hele tiden . løpte mye uten at det kom noe særlig ut av det

Rasmussen : nok en svak kamp til og være han må jeg dessverre si , ballmisser , dårlig frispark , ikke helt påmeldt , denne karen har mye mer og gå på

Heltne Nilsen : sjefen over alle sjefer , spilte til krampen tok han , ikke kødd engang , setter straffen iskaldt i mål  , er en ressurs i angrepet , mye av grunnen til at Brann vinner kampen

Myhre : fikk det trangt nok en gang som i forrige kamp , ikke helt komfortabel med lag som til tider ligger veldig kompakt foran egen 16 meter , men for all del , gutten har mye og gå på og vil venne seg til at lag ligger seg på denne måten

Blomberg : ga vel Børstingen muligheten som ga 1-0 , hadde flere enorme sjanser uten og sette de, men god kamp uansett

Finne : mange sjanser , fikser en haug med cornere som kom lite ut av , ordnet mange målsjanser uten at lag kammeratene klarte og utnytte de .

Børsting : flott mål han setter , god kamp men Børsting da ? sjansen tidlig i 2 omgang skal du sette , enkelt og greit

Heggebø : 20 min på banen , scorer ett flott mål og jobber godt den tiden han fikk

Brann vinner fortjent , sløser med sjansene dessverre , men solid med 3-1 uansett , fienden ble beseiret , fliret til Fagermo forsvant , da er jeg lykkelig . Hei Brann