Historiske 5 tap på rad for Brann

Brann v Bodø-Glimt 1-2 Patrick Berg 0-1 67 min , Bamba 1-1 80 min Erik Botheim 86 min .
Det ble som fryktet før sesongen begynte , 5 tap på rad , dette på bakgrunn av trenings kamper og det spiller materiellet man hadde til rådighet ved seriestart . Veldig tynt både fremme og bak , og få eller ingen alternativer på benken .
I nyere tid er det bare Sarpsborg 08 som har overlevd etter 5 strake tap i eliteserien . Dette var også første gang Brann har tapt 5 kamper på rad , utrolig kjipt kan man trygt si , i tillegg var vi nærme poeng i dag .

Vi hadde kansje fortjent poeng denne 2 pinsedag , men nok en gang glipper det på slutten , det var jævlig irriterende . Bodø har spillere som avgjør kamper , det har ikke vi øyeblikket . Vi ser ut som vi spiller med 10 mann på banen når Bamba er utpå der , elendige ballmottak , dårlige pasninger , og det virker som at både Taylor og Skaanes og andre som går i angrep , prøver andre løsninger enn og slå på Bamba da de sikkert regner med at det ender i ingenting likevel . Scoring ble de likevel på Bamba i denne kampen , mellom bena på keeper til og med , men scoring hjalp dessverre ingenting , som mot Viking . Vi mangler en notorisk spiss som scorer ofte , som Bodø-Glimt og andre lag har . Hadde vi hatt det i dag kunne man ganske sikkert tatt poeng . Utenom scoringen var som sagt Bamba bortimot usynlig og fikk ingenting til .

Kan ikke direkte klage på forsvaret i denne kampen , de holdt Bodø-Glimt fra livet , og la ned en formidabel innsats Kolskogen var god, Forren fikk det greit til i dag , Blomberg god før pause , Ruben med nok en god kamp , og i dag holdt midtbanen mål i tillegg , Rasmussen var uten tvil Brann sin beste , med en opplagt Strand ved sin side . Simba ser ut til og komme med litt etter litt , og kan bli livsviktig hvis vi skal overleve .

Uansett må vi har poeng i de neste kampene , at det ser bedre ut nå , er en fattig trøst hvis scoringer og poeng uteblir . Vi mangler spiss alternativ , der er bare hentet inn forsterkinger på midtstopper plass , de to er vel snart klar til og spille etter karantener osv . Fremme må det gjøres noe drastisk så snart det er mulig . Vi må begynne og levere i angrepet hvis ikke alle håp skal forsvinne . Jeg er sterk i troen på at vi skal overleve , selv om det ser dystert ut når det gjelder statistikker . Allerede torsdag 27 mai må vi klare og hente poeng mot Stabæk , det er mulig . Stå på gutter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg