Hodeskade og vinner med 10 mann

Haugesund vs Brann 1-2 , en thriller avslutning med 10 mann og Brann avgjør kampen 6 minutter på overtid i seriepremierenn med 5 debutanter fra start . Største overraskelsen var vel at Forren startet kampen , med lite trening og kamp grunnlag , men gjorde jobben solid i 1 omgang før han måtte ut med skade etter hvilen , slik skjer når man gambler en smule . Sjansefattig 1 omgang , men solid forsvars arbeid av nevnte Forren som viser han kan bli en ressurs for Brann . Ruben Kristiansen og debutant Kolskogen leverte også gode takter bak i forsvaret sammen med Teniste .

Brann sitt første mål kommer etter innlegg fra venstre siden av Kristiansen som treffer Barmen som header inn foran mål og der er debutant Taylor og setter den i kassen . Herlig .
Haugesund kommer inn i kampen igjen da man kan si at Kolskogen gir bort ett straffe , veldig synd siden han ellers gjør en god kamp
Ikke en kamp med mye sjanser , men Brann var best og vinner fortjent , lagkaptein Daniel Pedersen avgjør kampen som sagt 6 min på overtid , da Brann har kun 10 mann på banen pga skade . Det smaker fantastisk og vinne på den måten . Høy arbeidsmoral i laget som lover godt i år , så det er nesten for jævlig at vi ikke kan gå på kampene pga dette viruset . Jeg sliter for tiden pga det i arbeids sammenheng , så det var fantastisk befriende og kunne oppleve noe positivt med mitt Brann lag , nesten som medisin. Viking bør feies av matten førstkommende søndag , vi gleder oss selv om tv er eneste løsningen . Heia Brann