Hvorfor ikke hente trener i egne rekker ?

Fotball , Tippeligaen 2014 , Elitesereien , portrett , portretter , Brann , Hassan El Fakiri
Foto Astrid M. Nordhaug

Hvorfor ikke hente trenere i egne rekker ? Hassan El Fakiri har lyst og er klar for og trene Brann , bred erfaring med klubben , nærmest som Bergenser og regne etterhvert . En solid fotballspiller opp igjennom årene og erfaring fra Europa .Trener ungdomslaget nå. Azar Karadas er i klubben , trener Brann 2 med Roger Naustan, en populær kar med lang erfaring i Brann , spilt i inn og utland , som Bergenser og regne han og etterhvert . Disse 2 må jo kunne være kandidater , enten sammen eller hver for seg . De er godt likt av supporterne og har sett klubbens problemer på nært hold , og har nærkontakt og godt forhold til spillergruppen i Brann . Det burde holde i massevis og har alle forutsetninger til og rette på det som gikk galt , iallfall i en overgangsperiode slik at det ikke blir haste ansettelser som kullseiler før man har kommet i gang . Rosenborg har feks hatt mest suksess med trenere fra egne rekker , enten spilt på laget eller tilknytting til byen og området . Når de skulle prøve en utenfra, Horneland , så gikk det galt . Kansje disse 2 jeg nevner her kan være løsningen, de har ambisjoner , kjenner som sagt klubben og spillerne på godt og vondt , og kjenner meget godt til ledelsen i klubben . De kan få humøret tilbake i spillergruppen, de kan få stort engasjement blant supporterne da de er helter i Brann .

LA MANGA, SPAIN – MARCH 09: Azar Karadas of Team Brann FK during Photocall on March 9, 2017 in La Manga, Spain. (Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

Daglig leder sier der ikke er økonomi i klubben til og kjøpe fri trenere under kontrakt, en eventuell ledig trener kan ikke ta med egne folk , men må beholde det trener teamet som Nilsen har hatt og andre før han. Da blir det garantert færre trenere og velge mellom , mange vil ha egne folk med seg for og snu trenden og skape sitt eget opplegg . Jeg personlig er ikke tilhenger av og hente trenere som har vært innom halve Norge sine fotballklubber , og til slutt havnet uten jobb , og lever av og være sidekommentator på tv . Hadde de vært så attraktive hadde de nok trent ett lag pr idag . Bruker man Hassan eller Azar , eller sammen har du ferdig pakke , trenerteamet kjenner de til som fremdeles er i Brann, de har og egne folk med seg fra lagene de trener hvis ønskelig , alle jobber jo i Brann i øyeblikket , en bedre økonomisk løsning er der vel ikke . Og sette andre folk til deres nåværende jobber , er billigere enn og hente trener til A laget . De kan og hentes i egne rekker , deres assistenter feks . Jeg er overbevist om at dette kunne løftet klubben , om ikke permanent men iallefall ut sesongen , da kunne de samtidig vist om de var moden for fortsettelsen . Vi har alle en mening om Brann , kalles engasjement , uten engasjement fra oss på sidelinjen , er fotballen fattig . Dette syns jeg kunne vært en løsning man kunne levd med . Aksepterer selvfølgelig andre løsninger som klubben og spillerne kan leve med , men gi disse gutta en sjanse syns jeg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg