Ikke nådig i bloggen i dag

Mjøndalen vs Brann 2-1 , så var det nok ett tap mot dette Mjøndalen laget. Kall det gjerne en forbannelse , men idag kunne du bli bokstavelig forbanna på denne elendige forestillingen laget vårt leverer. Temposvakt , upresise , elendige pasninger , klønete forsvarspill , kort sagt tragisk. Uansett hvor glad vi er i klubben vår , så må man innrømme at dette ikke var godt nok overhodet.

Våre millionkjøp sliter med og finne seg til rette . Idag bommet både Berisha og Bamba regelrett på ballen i farlig posisjon. Her er presisjon total mangelvare , og sannsynligvis selvtillit også . Laget henger ikke sammen til tider , Mjøndalen kunne hatt flere mål . Gjør det pinlig for Brann på innøvde frispark og setter og en ball i tverrligger . De største historiske meritter dette Mjøndalen laget har ,er og ødelegge for Brann både i utallige cup kamper , kvalik og serie . De gleder seg til møtene med laget vårt , for da har de stort sett noe og feire, det har de ikke for mye av ellers.

Dette henger ikke på greip , million satsingen på nye spillere og ikke minst spisser har ikke så langt båret frukter i den grad man burde håpe på. Hvorfor det er sånn kan man godt stille seg ett spørmål om , hvor feilen ligger.

Ute av Nm med nedsabling i Ranheim , ute av Europa spill mot en svak motstander man burde hamlet opp med . Spiller oss ut av øverste del av tabellen med dette tapet i dag . Selv med spiller investeringer Brann har gjort, som nevnt før her , er jeg redd dette blir en sesong midt i haugen og ingenmannsland . Hadde litt håp etter Ranheim kampen borte i serien , men dette gjorde meg skikkelig dårlig . Skuffende . Jeg er nok og finne på stadion hjemme mot Tromsø , for man svikter ikke klubben sin , men man må få lov og si sin mening når man så åpenlyst kan se at dette fungerer jævlig dårlig . Litt trøkk på slutten da Karadaz entret banen , men ble løs krutt da og. Gi iallefall den mannen ett år til i klubben . Trofast og er like viktig i garderoben og på benken som de som er på banen .

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg