Ikke uventet tap i Stavanger

Viking v Brann 3-1 , Fridjonsson 19 min, Bamba 42 min , Berisha 66 min og Blomberg sm, 81 min .
Som vi ante på forhånd , så var ikke Brann i stand til og hente poeng i Stavanger . Vi har en spillertropp som vil ha store problemer til og henge med denne sesongen . Det kan bli tøft og overleve i Eliteserien . Første elleveren skremmer nok ikke vannet av noen , og benken til Brann er veldig tynn . Vi mangler profiler , vi mangler den store sjefen utpå der , vi mangler offensiv kraft som holder mål , og vi lekker bak som hull på en hageslange .

Viking kjørte rundt med Brann i 1 omgang , at det sto 1-1 til pause var i mot spillets gang , og  en sjelden heading av Bamba gikk av alle ting i mål .
Både ung guttene og veteranene på Brann hang ikke med . Denne blandingen av veteraner og ferskinger fungerer dårlig foreløpig .
Venstresiden i forsvaret er katastrofe til tider , og det som skal være en sentral midtbane , eksisterer ikke .

2 omgang var Brann litt med til tider , en dobbelsjanse var og se , men det vil seg ikke der fremme for Brann . Mangler kvalitet i angrepet. Berisha fikk isteden leke seg med Brann forsvaret , og runde elegant Opdal og sette ballen i mål . På slutten endte det med selvmål på toppen av alt , da Blomberg skled ballen i eget mål . At Opdal ble Brann’s beste i denne kampen , sier vel det meste om hva vi sliter med . Kåre vil nok på ett tidspunkt se at denne troppen ikke holder mål en hel sesong , og vil ha store problemer med og bli værende i Eliteserien hvis vi ikke får inn kapasiteter . Vi må bygge ett lag , helt klart , men vi må og overleve . Det kan bli i tøffeste laget dette Kåre . Jeg svikter aldri Brann , og flere med meg , men vi ser at dette ikke er optimalt slik det fremstår . Vålerengen hjemme 12 mai og Molde borte 16 mai kan bli ett mareritt . Innsats og litt flaks er det vi kan håpe på .Skulle gjerne vært ringside blant de 600 på onsdag 12 mai , men sykdom gjør at tv blir alternativet . Hei Brann uansett , i tykt og tynt