Julenissen var tidlig ute i år

Rosenborg v Brann 2-3 , Taylor 22 min, Bamba 23 min , Svendsen 47 min , Zachariassen 81 min og Eyolfsson 90 min . Etter 3 måneder uten seier , kom den av alle steder på Lerkendal , ikke mange hadde trodd det på forhånd , undertegnede trodde faktisk det , tippet 1-2 før kampen , resultatet stemte ikke helt , men seier ble det . Kåre og Horneland fikk sin revansj , som Forren fikk i Molde tidligere i år , fantastisk og livsviktig . Dette var som en julegave og regne , slik Brann har fremstått de siste månedene . HERLIG.

Taylor fikk for en gang skyld starte , vært mye benket , men takket for tilliten i aller høyeste grad. Banket inn 1-0 til Brann på en sjanseløs keeper som omtrent ikke fikk med seg hva som skjedde før ballen lå i noten . Om ikke det var nok , minuttet etterpå er Bamba alene med keeper og setter den sikkert i mål , dette trengte denne karen . Rosenborg startet kampen best , men disse målene kom nok mot spillets gang , men hvem bryr seg om det. Brann spilte på seg selvtillit , og Rosenborg begynte og slite med dette Brann laget . 2-0 til Brann til pause .

2 omgang var ikke gammel før Svendsen knallet til , skuddet gikk i tverrliger og inn, 3-0 til Brann , der var vi plutselig i himmelen , helt sykt spør du meg . Ble mye styr på slutten , 2 mål av Rosenborg i sluttminuttene satte nervene i helspenn , men det endte altså med seier , takk og pris . Taylor uten tvil banens beste, laget jobbet godt kollektivt , noe vi har manglet lenge . Håpet om og klare oss i eliteserien steg med flere hakk etter denne kampen , må bare unngå en blemme når eks trener LAN dukker opp med sitt Aalsund på lørdag . De spilte uavgjort i siste kamp mot Vålerengen , og har tatt ett av sine sjeldne poeng nettopp mot Brann tidligere i år , bare så det er nevnt . HEI BRANN , dette må vi klare MAKE BRANN GREAT AGAIN