Lå vel i kortene , uavgjort for Brann og Tromsø

Brann v Tromsø 1-1 , Antonsen 0-1 , etter 18 min , Bamba 1-1 , etter 46 min
To lag som ligger i nedrykk striden , og slik fremsto de og i denne kampen . Tafatte , evner fint lite i den offensive biten , usikre og lite samspilte .Hvordan noen av disse lagene skal kunne overleve i eliteserien er vel ingen som har svar på , noe radikalt må i så fall skje , ett under vil mange si . At det ble uavgjort her lå vel i kortene , to lag på samme nivå .

1 omgang var vel det mest tafatte jeg har sett av Brann på det jeg kan huske . Så ikke ut som de spilte på samme lag til tider de som var utpå matten for Brann . Det var direkte trist og se på . Totalt blottet for selvtillit , og knapt noe som lignet på ett angrep i hele omgangen . At Tromsø tok ledelsen etter 18 min var bortimot tilfeldig , for de var ikke hakket bedre enn Brann . At Brann slipper inn slike mål til stadighet, og kommer under har jo gått igjen denne sesongen , og også forrige sesong etter Kåre overtok roret . Heldigvis var Taylor og Bamba påmeldt når Brann fikk corner i det 45 min . En nydelig målgivende av Taylor ekspederte Bamba flott i mål og det ble 1-1 til pause .

2 omgang hevet Brann seg flere hakk og var dominerende hele omgangen . Dessverre er man like langt når det gjelder det offensive , laget klarer ikke og avgjøre kamper , selv mot en svak motstander de bør slå for og overleve . Ett poeng er faktisk ikke godt nok i den situasjonen man er i nå , her burde man satset alt på 3 poeng , men slik laget fremsto , spesielt i første omgang var man ikke i nærheten av og vinne denne kampen heller , direkte trist er det som skjer med laget nå . Syns faktisk synd på de , for de evner ikke . Jeg hadde faktisk problemer med og finne ut hvem som spilte hvor til tider , formasjonene forandret seg hele tiden , trenerteamet må snart sette ett lag og en formasjon man må satse på , for dette jo jo opplegget gir jo ikke annet enn triste resultater .

Bamba hadde en av sine bedre kamper denne lørdagskvelden , synd at mange av de andre var det motsatte , hadde resten vært påmeldt og , kunne det gått veien. Taylor jobbet bra , Barmen var best i forsvaret , Rasmussen svak i dag og skuffet i forhold til forrige kamp . Simba var uten mål og mening og korrekt byttet i pausen . Ruben i sin kamp nr.150 for Brann var på det jevne , Skaanes løp seg i hjel uten at det ga noe synlig verken den ene eller andre veien , og fremsto som de fleste andre ,uten mål og mening .

Gikk ett skikkelig støkk i meg når Daniel ble liggende på banen etter en duell med August Mikkelsen . Jeg ble helt kvalm og fryktet det verste , for det så veldig stygt ut . Daniel ble båret av banen ,ved bevissthet og det står etter sigende bra til med han nå. Man husker episoden med Eriksen for Danmark i EM veldig godt , så her gikk det nok ett støkk i alle .

Det positive denne kvelden var innbytter Sane’ , han så virkelig ut som en spiller av klasse de minuttene han spilte . En spiller som så ut som noe helt annet enn resten av gjengen , både de på Brann og Tromsø . Det varmet ett fotballhjerte . Neste kamp er Mjøndalen hjemme 18 juli . Her er og kun 3 poeng godt nok , men det laget har vi ingen god erfaring med , de har vi slitt med både i cup og serie både i nyere tid og før . Det blir nok en stor utfordring i en ellers vanskelig tid . Vi vet det ser stygt ut nå , og mange har allerede gitt Brann plass i Obos ligaen neste sesong . Så lenge det er kamper igjen , og teoretisk mulig og overleve kan man ikke gi opp . Her må det kjempes til siste slutt , men da må man i allefall ikke fremstå slik man gjorde i første omgangen mot Tromsø , for det var tragisk. Statsminister Erna Solberg hadde tatt turen til stadion denne lørdagskvelden , Bergenser som hun er  . Håper virkelig Brann har større sjanser til og overleve i Eliteserien enn det Erna har når det gjelder stortingsvalget i høst.