LAN er på ingen måte avskiltet

Alltid spekulasjoner og kritiske utsagn om trener og spillere når ting ikke går som man håper på , det gjelder undertegnede også når resultatene uteblir og ting fungerer dårlig slik de gjør nå , men vi må bare innse at dette laget med med mange nykommere siste sesongene trenger tid til og snu dette. Ett krevende spillermateriell vi har i øyeblikket ,uten tvil .

En meningsmåling blant Bergenserne viser at 47 % mener at det ikke er aktuelt med trener skifte nå , la LAN få tid sies det . Jeg er tilbøyelig til og være enig . Selv sier treneren at det kreves kansje både høst og vinter til og sette dette laget , slettes ikke umulig det stemmer slik det ser ut nå.

Vi er ikke akkurat bortskjemt med gull og heder de siste årene , 2007 var sist vi vant noe , så det er ikke bare LAN som har hatt problemer med og vinne en tittel med Brann. Han over tok laget en gang i mai 2015 da Norling hadde fått laget ned en divisjon , og også slet med resultater i OBOS ligaen den gangen. LAN snudde dette og fikk laget opp fra en 9 plass til 2 plass og opprykk , hvis ikke hadde vi sannsynligvis ligget i den divisjonen enda en sesong. Det ble sølv i 2016 , 5 plass i 2017 og bronse i 2018 . Årets sesong har så langt vært langt ifra de forventningene mange hadde før sesongen på bakgrunn av spiller kjøp og fjorårets bronse . Ute av Nm , ute av Europa mot motstandere vi kansje burde hamlet opp med . I serien går det trått i øyeblikket , så han har mye og gripe fatt i.

Vi heier på laget , i medgang og motgang heter det , kansje viktigst og heie på laget nå når de sliter og gi bred støtte for og snu dette. Gi LAN muligheten til og snu dette. Gi de nye spillerne litt mer tid, la høst og vinter bli tiden de trenger til og sette laget , mist ikke motet , ting snur fort i fotball som sagt . Jeg støtter laget , trener og klubben i en tung tid og håper det til slutt går veien. Ikke alltid løsningen er og sette folk på porten . HEIA BRANN

2 kommentarer
  1. Hva om han gjorde noe motstanderne ikke forventer? F eks å starte nedte kamp med det laget og den formasjonen han avsluttet med, uten Bamba? Kanskje det hadde slått ut i positiv retning. Er jo ett ordtak at man må snu alle steiner for å finne svaret man er ute etter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg