LEDET , UTLIGNET , TAPTE

Kristiansund v Brann 3-2 Rasmussen 1-0 etter 10 min , Mucollie 1-1 etter 57 min Gjertsen 2-1 etter 60 min Bamba 2-2 etter 68 min og Hopmark 3-2 etter 76 min .
Brann startet med nok en nykomponert startoppstilling , denne gang med Rasmussen som spiss og Bamba tilbake i varmen fra start som kantspiller . I forsvaret lot de nykommeren Sane’ få starte , en gambling kan man si utfra mannens manglende kamptrening eller trening generelt . Og bytte på posisjonene fra kamp til kamp har gått igjen over lengre tid , uten at man har oppnådd det viktigste med det , nemlig og sanke nok poeng . Heller ikke denne gang skulle det lykkes , ufortjent syns noen , men ståa er dessverre sånn at kun poeng teller nå for Brann , man overlever ikke på stil karakterer.

Brann var gode i 1 omgang , det må man kunne si , ett flott angrep resulterer i scoring for Rasmussen . Denne karen kan man visst sette hvor som helst på banen , han leverer uansett . Kristiansund slet med Brann denne 1 omgangen , Brann burde scoret mer enn ett mål med så mange overganger de fikk , og ikke minst ett utall av cornere som nesten konsekvent havnet i klypene på keeper , her burde det vært mer press fra Brann sin side inne i feltet . Keeper plukket enkelt det som kom .Hadde Brann satt en scoring eller 2 til , så hadde dette nok endt bedre for Brann , men man evner det rett og slett ikke .

Brann gir fra seg initiativet i 2 omgang , og detter en smule sammen når Petter Strand går ut med skade . Blomberg sliter defensivt og gir bort en unødvendig corner som Kristiansund setter i mål etter svakt keeper spill . Egentlig kan man si Holmen er direkte svak på 2 av scoringene til Kristiansund , ganske irriterende siden han gjør en god 1 omgang .
Brann får 2 i trynet før de utligner med Bamba og tenner ett nytt håp om poeng , men slik går det ikke , de taper igjen , denne gang 3 -2 , attpåtil mot ett lag som selv sliter med og score . Selvfølgelig klarer de og rette opp det mot Brann og scorer 3 mål , noe jeg ikke helt husker sist de klarte på hjemmebane , i allefall ikke denne sesongen .3 tabber av Brann og så går det galt igjen . Rett og slett ikke ende på det vonde for laget vårt .

Holmen ikke godkjent i dag dessverre , Blomberg best offensivt men sliter på backen , Vieux Sane’ kommer bra fra det selv med lite kamptrening ,kan komme godt med fremover hvis fremgangen fortsetter .Petter Strand god før han måtte ut med skade og holdt Brann inne i kampen enn så lenge , Skaanes svak igjen dessverre , Bamba jobbet godt og scoret , Rasmussen var blant de beste med en Taylor som leverte opp mot sitt optimale , steingod til tider , spesielt i 1 omgang , datt litt nedpå utover i 2 omgang , men det var han ikke alene om .
Nok en gang må vi erkjenne ett nederlag , man skal være sterk i troen skal vi dra dette i land , men tro og håp med innsats kan flytte fjell , så man kan ikke gi seg før man må. Det er flere hjemmekamper på rad nå , får vi spilt opp mot det vi leverte i 1 omgang i dag , så kan det bli bra , men da må man helst score flere mål og levere i 2 omganger , ikke bare i en . Der er plass til 5000 på førstkommende lørdag mot Tromsø . Benytt muligheten og støtt laget mot Tromsø . Det er nå de trenger din støtte .