Livsviktig poeng reddet av banens beste

Brann v Sarpsborg 08 1-1 , Vetti 0-1 etter 52 min , Barmen 1-1 etter 75 min.
Frustrende og se på , ikke noe god kamp dette , men Barmen som var banens beste , reddet oss fra tap denne søndags kvelden. Uten tvil banens beste. Han var høyt og lavt , mens resten av laget ikke var i den kategorien dessverre.
Nok ett unødvendig mål slapp Brann inn i en kamp der det gjaldt som mest og sikre 3 poeng . Med seier hadde plassen vært 100% sikret . Nå er det teoretisk mulig og havne på kvalik med 2 kamper igjen og spille . Den første er mot Start borte på onsdag og Odd hjemme 22 des , slett ikke enkle kamper .

Brann bør klare dette , men og slippe inn mål i 13 kamper på rad , som vi ikke har gjort på 25 år , viser hvorfor Brann har fremstått som ett bunnlag i år . Når man heller ikke lykkes foran mål , med 8-2 i sjanser i 1 omgang og 58% av banespillet , viser det i stor grad hvor skoen trykker . Hadde man ikke vunnet i Trondheim og mot Aalesund hjemme , så hadde dette sett meget stygt ut. Sarpsborg sin Cech kloning Utvik , når det kommer til hodeplagget , reddet en god del muligheter Brann hadde , spesielt i 1 omgang . 2 omgang var ikke Brann like dominerende , så Barmen sin utligning var kjærkommen og som sagt , livsviktig for og beholde plassen . Direkte nedrykk er ikke mulig nå. Svendesen var direkte svak idag , det gjorde seg utslag i det dårlige offensive spillet til tider. Ikke noe god søknad for kontrakt med Brann videre . Opdal kunne gjort det store med og slå ballen direkte til en Sarpsborg spiller , men reddet heldigvis fadesen med trynet sitt . En scoring der , kunne endt i Brann tap på toppen av det hele. Jeg regner med at kontrakten er reddet , mye rart skal skje om man skulle havne i kvalik . Kvalik har vi hatt dårlig erfaring med under Norling . Gjentakelse vil vi ikke ha noe av .