Miraklenes tid er ikke forbi , Brann klarte kvalik plass

Brann v Sarpsborg08 2-1 , Mål ,1-0 Heggebø 59 min ,2-0 Wolfe 66 min , Canadjija 2-1 90 min .
Jaggu gikk det Brann sin vei, første seier på 9 kamper , og attpåtil med hjelp fra Odd , hvem hadde trodd dette 100 % på forhånd ? Ikke mange det , men helt fantastisk . Nå har vi kvalik , vi har muligheten til og bli værende i eliteserien , nærmest utrolig slik det har utviklet seg denne sesongen med kamper hvor omtrent ingenting har gått Brann sin vei . Dette varmet noe inn for jævlig for en eks bataljon sjef og lidenskapelig Brann elsker .

Alle visste hva det dreiet seg om i denne kampen , Brann måtte vinne , og Stabæk måtte helst tape eller uavgjort . Odd leverte varene , selv av en klubb som har hatt ett dårlig forhold til Brann sine supportere og omvendt etter en omtalt episode for en del år siden hvor en Kovacks scoret på en skadet hjelpeløs Håkon Opdal om ble liggende i banen mens nevnte Kovacks ruslet ballen i mål omtrent . Dette skapte harnisk i Brann leieren og ble ikke bedre av den gang Fagermo som trente Odd forsvarte dette som nesten hele Norge kalte for usportslig . Heldigvis er denne Fagermo ikke i Odd lenger , faktisk enda verre , han er i Vålerengen. Uansett gjorde Odd jobben og spilte for og vinne en kamp , og ikke legge seg enda de ikke hadde noe og spille for . Sportslig gjort og skulle bare mangle .

Ikke noen jubel det Brann leverte i 1 omgang i denne kampen , virket preget av stundens alvor , og en overtent Pallesen lager nerver på meg der han gjorde en del hodeløse ting i 1 omgang , fikk gult og jeg var redd at han skulle lage seg ett rødt også . Heldigvis roet det seg etter hvert. Brann fansen leverte så det holder på tribunen selv om Brann virket uten mål og mening tider.
Så kom scoring til Odd ved Wallem etter 18 min , og jubelen steg , dette ga håp , men vi visste alle at Brann måtte vinne , og da må det scores , det var vi dessverre ikke i nærheten av og gjøre i 1 omgang . Litt vondt i magen min gjorde seg gjeldene , kunne dette gå slik dette spillet var ?

2 omgang så litt bedre ut for Brann , Odd ledet fremdeles og Brann fikk litt mer press i angrepet , det er dessverre fremme vi har slitt mest hele sesongen . Lykken var at Wolfe plutselig leverte sin beste kamp i sesongen , først en flott pasning til Heggebø som setter enkelt inn 1-0 , så scorer han faktisk selv , en av de flotteste om ikke den flotteste scoringen på stadion denne sesongen , rett og slett ett nydelig mål , og alt så rosenrødt ut . Så kommer det faen en melding om at Stabæk har utlignet ved ingen andre enn Fredrik Haugen , nesten typisk skulle jeg til og si . Da begynte usikkerheten og bre seg , noen begynte og bite negler opp til albuen , men så kom 2-1 og 3-1 til Odd og det begynte og koke , vi var i kvalik plutselig , riktignok slapp vi inn ett mål på slutten , men pytt pytt , vi landet det. Stabæk og Haugen er nede . Nå er halve jobben gjort , nå må vi slå Jerv i kvalik på onsdag . Det må klare når vi fikk denne enestående ekstra sjansen til og overleve . STÅ PÅ GUTTER , DETTE REDDER VI . HEIA BRANN