Når alt går i mot , tungt for Brann nå , veldig tungt

Brann v Haugesund 1-3 , 0-1 Sondre Liseth , 0-2 Kristoffer Velde 1-2 Heggebø og Alioune Ndour 1-3 .
Helt klart er omstendighetene i klubben nå er mye av årsaken til at ingenting går veien . Det utenomsportslige som florerer i media og kjører klubben ut den ene negative historien etter den andre påvirker garantert spillere og det sportslige apparatet som i tillegg har en i overkant tøff jobb med og redde klubben fra nedrykk . Blir mye teorier og regnestykker på dette nå , fremdeles 3 poeng opp til Mjøndalen og Stabæk , sistnevnte med en kamp mindre spilt , 5 poeng opp til trygg plass , også der ett lag med en kamp mindre spilt når denne bloggen skrives . Vi er en hardt prøvet gjeng alle sammen , både supportere , spillere og ansatte i klubben . Vi har nok ikke opplevd maken noensinne , er helt tragisk dette som skjer . Jeg er direkte trist og lei meg nå , er ikke annet og si . Vi må reise klubben tilbake til der den skal være , både med verdiene en slik klubb skal stå for , og samholdet mellom supportere og klubb . Åpenhet og ærlighet , sportslige verdier og holdninger må jobbes intenst med fremover .

Ikke lett og være optimist etter dette tapet også , kriging , mye løping og gode treningsøkter hevdes og være oppskriften nå i landslagspausen med 2 uker til neste kamp. Det mentale må vel jobbes vel så mye med vil jeg si . Der er det nok en del som sliter kraftig mentalt er jeg sikker på . I denne kampen gikk alt imot , og masse feil ble begått , man kan si hva man vil , taper man 1-3 så kan man ikke bortforklare det selv om man hadde press på Haugesund til tider og noen muligheter , men er rett og slett ikke godt nok . Det må jobbes intenst nå , mange av spillerne er bedre enn det de har vist i de siste kampene , spesielt i de siste to.

Opdal slapp inn 3 av 5 skudd i mot , overhodet ikke godkjent, trist den danske keeper forsvant like fort som han kom . Pallesen og den nye Hove , sto altfor høyt til tider , da blir man hardt straffet , spesielt når man han har en midtbane som leverte så svakt i denne kampen. Heltne og Felix Myhre evnet overhode ikke og sette press på ballfører og var direkte svake i denne kampen , skuffende . Pallesen solgte seg helt bort ved 0-2 til Haugesund . Under pari både forsvar og midtbane . Og starte med Strand på backen var en grov feilvurdering dessverre , det fungerte svært dårlig , ble mye bedre når han kom frem i sin vante rolle , men for sent .Og begynne med en helt ny midtstopper , helt fersk i klubben var nok ikke noe sjakk trekk . Han burde kommet inn senere i kampen , og heller startet med Sane’ som neppe står så høyt som disse gutta gjorde . Heggebø scoret , men holder ikke jevn kvalitet gjennom hele kamper , vi trenger absolutt en god spiss til i stallen . Taylor skuffende , og bommet til og med på en straffe , svakt satt , den kunne snudd alt hadde den gått inn , men det vil seg bare ikke for Brann tydeligvis . Finne var blant de bedre , uten at de store mulighetene kom. Simba var frisk når han kom inn , skaffet straffe og var stadig på farten , bør få starte neste kamp. Som sagt , alt går imot nå dessverre

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg