Nok en Brann seier

Brann v Viking 3-0 . Man kan vel kalle seg vestlandets konger Brann akkurat nå , med seier mot både Haugesund og Viking . 1 omgang er vel noe av
det kjedeligste jeg har sett og minnet lite om fotball , iallfall fra Brann sin side . Viking var best selv om de var elendig de og , og sannsynligvis snytt for straffe da Alis Ahamada treffer Even Østenstad midt i trynet med neven .
Brann ble snytt for 3 straffer ifjor borte mot Viking , så greit og få en refundert kan man si .
Egentlig det eneste og nevne om første omgang , for den var begredelig .
En mangel på kreativ kraft og en tilrettelegger som og kan slå gode pasninger var åpenbar , så savnet av Haugen før hvilen var stor.

Ting snudde heldigvis i 2 omgang og Brann så friskere ut , og fikk mer tak på Viking laget , som slett ikke imponerte . Etter 52 minutter fikk man spilt Bamba igjennom , og lobber nydelig over Viking sin keeper og Brann leder 1-0 , 9 min senere setter Komson ballen kontant i mål og det er plutselig 2-0 og helt fortjent . En smule spenning hvis man kan kalle det noe sånt , dukker opp da Ali nok en gang er involvert i straffe diskusjon og denne gangen blåser dommer straffe med rette , etter Ali feller Tommy Høiland , som tar straffen selv , og legger den omtrent midt i armene på Ali , elendig straffe kan man si . Fredrik Haugen og Hustad blir byttet inn , Haugen markerer seg med kreativitet og gode pasninger . Hustad får feks en fantastisk slått ball av Fredrik som han burde scoret på , men setter likevel inn 3-0 på overtid og vi er lykkelig . Alltid herlig og slå Viking , og enda bedre med en Berisha på laget som var helt usynlig i sitt første møte med stadion etter han forlot Brann . 2 av 2 mulige og 6 poeng er musikk i mine ører , nå gjelder det og holde fokus borte mot ett i øyeblikket svakt Aalesund lag , og hjemme mot ett Rosenborg lag som sliter. Blir en spennende uke dette ., Hei Brann