Nok ett tap for Ingebrigtsen som Brann trener

Brann vs Bodø-Glimt 1-3 . Jeg tippet 3-1 til Brann før avspark i denne kampen , mest for og holde motet og håpet oppe etter fadesen mot Vålerengen. Resultatet ble motsatt ,noe de fleste fryktet . For all del , Brann prøvde og fremsto mer kompakte og trygge i perioder , men offensivt sliter dette laget radikalt , og bak er det temposvakt med untak av Kolskogen . Vi har ikke en spiss som leverer , det siste trekket foran mål svikter hos alle på laget . At vi holder Glimt i en og en halv omgang hjelper lite når det ikke skåres , da glipper det til slutt , som idag , plutselig fikk man 3 mål i tryne og Glimt viser nivå forskjellen på lagene . Den ble meget synlig etterhvert ut i kampen . 2 flotte mål av Zinckernagel og ikke minst ett flott mål av Hauge var nok til og parkere ett Brann lag som har tilgode og levere under Ingebrigtsen som trener . Det scores ikke, selv Brann fikk ett trøstemål av Grøgaard , tapene begynner og bli endel nå. Snart på tide og kikke bak seg på tabellen ser det ut til . Som jeg har sagt før , her er det en tøff jobb og få gjort skal man få dette laget på beina . Forsvarspillere blir nå hentet inn både på back og midt forsvar , men vi trenger sårt noen offensive spillerer som kan levere og , ellers er vi like langt . Denne sesongen er spolert ,sikkert  før nevnte Ingebrigtsen kom til Brann , nå gjelder det og unngå Obos , og bruke vinteren på og skape ett lag . Slik er nok ståa nå.