Ny straffebom , men Brann vant en fotballkamp

Brann v Strømsgodset 3-0 Heggebø 1-0 etter 14 min , Valsvik sm 2-0 ,21 min, Simba 3-0 , 85 min .
Endelig satt det for Brann , etter en grusom seriestart med 6 tap på rad , kunne vi innkassere de første 3 poengene , fortjent . Man kan trygt si jeg fryktet det verste og en ny redselsfull opplevelse med laget mitt når Strand bommer på straffe som Taylor skaffer tidlig i kampen . Jeg fikk helt vondt i magen og fryktet at alt går i mot denne kvelden også , og ikke uten grunn slik det har vært hittil denne sesongen . Mye marginer imot for dette Brann laget .

Det skjer noe med en innfødt Bergenser når han ser en annen Bergenser scorer for Brann, attpåtil med hodet . Heggebø gjør det ha ble satt inn for , scorer mål , helt utrolig og kjærkommet . Denne scoringen er med på og redde både Kåre og resten , iallefall foreløpig . Mål nummer 2 for Brann kommer etter ett skudd fra Taylor ( eller var det pasning han prøvde på ) som treffer Valsvik i foten og selvmålet er ett faktum , takker og bukker , vi tar imot alt vi kan få i disse tider . Det hele krones med ett nydelig mål av Simba som kommer inn som innbytter . Han runder forsvaret alene uten og bli fristet til og slå til Bamba og skyter presist i mål , herlig . Bamba er den som havner oftest i offside i Norge , og det var han  også i denne situasjonen , så godt lest av Simba .

Kåre og hans assistent er nok reddet en stakket stund. Det ser ut til at spillergruppen står sammen med trenerne , det lover godt og er alfa omega skal man klare og redde plassen i eliteserien .Dette varmet og man kan si at ett nytt tap her , ville ingen av de involverte kunne tålt vil jeg tro . Det er langt igjen til og redde plassen , vi er fremdeles på bunn med hele 7 kamper spilt , mens de 4 nærmeste lagene over oss har kun spilt 4 kamper til nå . Uansett så dette bra ut , selv om vi var både god og heldig , heldig spesielt før 3-0 hvor det fort kunne gått galt , som det har gjort i en del kamper , men vi vinner , og Opdal blir nesten historisk der han klarer og holde nullen etter gud vet hvor mange kamper.

Det er lov og skryte litt uansett her , god moral , meget god kamp av Taylor , han blir savnet under fotball EM , hvordan han skal erstattes er ikke godt og si , Heggebø gjør det en spiss skal når han får sjansen , scorer , Strand blir banens beste , selv med straffebom , det er en sjelden sak i fotball , men fortjent , han var overalt . Utrolig innsats. Skaanes var hakket opp igjen etter sist , og hadde målgivende på 1-0 , Rasmussen kan fort bli en publikums yndling , han ser faktisk ut som en ekte fotballspiller , moro , Forren begynner og ligne litt på det han skal være , Ruben er stødig og gjøre mye bra i motsetning til Blomberg som kansje var Brann sin dårligste i dag , mye pga av at han var feilplassert ved flere anledninger , svikt i markeringene så det holder , men han kommer nok sterkt igjen . Bamba var ving , løste den oppgaven bra , helt til han ble litt for mobil og begynte og trekke mer og mer inn mot midten , og hans side ble stående åpen ,han går altfor ofte i offside som jeg har vært inne på,  defensivt kunne det straffet seg mot en annen motstander ,Strømsgodset vil nok være ett av lagene nede i bunnstriden.

Alt i alt en gledens dag i all motgangen . Jeg tror dette er begynnelsen på noe bedre med Brann , og vi er på rett vei . Vi må bare støtte de og håpe at Kåre sin plan vil bære frukter fremover . Noe forsterkninger må vi ha inn , det er til tider åpenbart . Håper det kan la seg gjøre . Nå er det ett pusterom , landslagspause , det trenger man nå , og finne veien videre .
HEIA BRANN

1 kommentar
  1. Deilig med endelig seier. La oss håpe at Bergen, supportere og BRANN har tålmodighet til at for en gang skyld kan få bygget opp et ungt og sultent lag med tilhørighet til klubben.
   Jeg har tro på prosjekt Ingebrigtsen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg