Revansje i Ranheim

Ranheim vs Brann 0-3 , det er vi selvfølgelig fornøyd med slik sesongen har utartet seg til nå . Brann var desidert best i første omgang , en nydelig avslutning på mål og scoring etter noen flotte finter av Bamba ga Brann 1-0
Flere muligheter åpnet seg , men 2-0 kom først da Berisha fikk straffe og Wormgoor satte den sikkert i mål. Berisha gjorde nok gang manns jobb på banen. Alltid påmeldt , står på og en totalt uegoistisk spiller. Digger den fyren. Jeg tippet 3 -0 til Ranheim før kampen , men det var mer for og provosere og vekke Brann flammen . Det hjalp tydeligvis.

2 omgang ble litt sånn og holde på denne 2-0 ledelsen , ikke alltid det lønner seg , men gikk bra denne gang , men en kjedelig omgang ble det når man bare forsvarer en ledelse , men overganger fikk vi når Ranheim prøvde seg , og Komson satte inn 3-o på en kontring , så Brann vinner fortjent og dette var meget viktige poeng . Faktisk er Brann best borte i serien , det lover godt når vi nå skal ut i nok en bortekamp mot ett lag vi sliter med , Mjøndalen. Mot de har vi gått på endel smeller opp igjennom årene , så det er på tide og knekke koden der og . Revansjen i Ranheim er ett faktum , og takk og pris. Ser bedre ut laget vårt nå , så tendenser på det mot Stabæk hjemme. Synd dette ikke kom før , da hadde vi kansje vært med videre i europa enda.

En gledes dag ble det for meg uansett denne søndagen , de fleste har ett lag i England som de heier på , det har jeg og , mitt heter Leeds U og de vant en solid borte seier i åpningen av championship sesongen , er ikke ofte begge mine lag vinner samtidig , selv om Brann er selvfølgelig viktigst for meg uten tvil. Vi satser på at Brann er kommet igang og gleder oss til fortsettelsen