Seier mot Raufoss , ikke uventet

Brann v Raufoss 3-0 , Pallesen 25 min, Heggebø 70’min og 84 min
En litt tafatt 1 omgang hvor Brann ikke uventet hadde hele spillet , men tempoet var for lavt til og spille ut Raufoss som hadde lagt seg helt bakpå for og demme opp . Etter 5-0 til Brann borte mot dette laget , var nok forventningene om mange mål ganske store , det ble jo 3 mål , alle til Brann så det må jo være godt nok . Nå er det hele 16 poeng ned til 2 plassen og 18 poeng ned til 3 plassen , så kan ikke skjønne at ikke dette skal gå mot opprykk . En annen ting er vel at det frister og kunne klare og gå ubeseiret gjennom sesongen , det hadde vært stort og ikke umulig .

Raufoss hadde nok en plan med og legge seg bak og være kompakte , låse av backene våre fremover og pakke inn Finne , de lykkes med det i perioder . Brann kunne godt hatt ett høyre tempo i angreps spillet , da hadde det nok løsnet litt før det gjorde , men pytt pytt , jobben gjøres og målene renner inn. Med uvanlig flott vær og høy temperatur rundt 25 grader , da fristet det vel ikke og løpe ræven av seg heller . Gikk jo greit selv om kampen var jevnere enn man skulle tro til tider , Raufoss hadde en mega sjanse på slutten av første omgang . 2 mål av Brann på corner i en og samme kamp  er jo en utrolig sjelden sak. Det var faktisk litt moro .

Dyngeland , nærmest arbeidsledig , greit med ferie på egen bane i 25 grader

Ruben , blant de beste igjen , nok en god kamp , hvor er kontrakten Nagel ? Er du på kontoret i morgen ?

Pallesen Knudsen , meget god kamp , ingen feil , herlig og rå scoring  , er bare og fornye hans kontrakt og , er jo Bergens gutt , oppegående og påmeldt , slike vil vi ha i klubben

Crone , på det jevne , ble tatt litt ut av kampen , sikkert planen til Raufoss , stengte han offensivt

Wolfe , en målgivende , ellers lite han fikk til , opplegget til Raufoss lykkes med akkurat han og Crone

Rasmussen , han er jo god , og han har så mye mer og gå på , kjipt gult kort han fikk

Heltne Nilsen, det er kapteinen sin det , god med ball , alltid i støtet , er aldri bekymret når han er utpå banen , safe den karen

Myhre , em helt grei kamp , kunne hatt ett mål

Blomberg , fikk starte for engang skyld , ikke ufortjent det slik han har levert på sine innhopp , hadde noe flotte innlegg i begynnelsen som burde vært tatt bedre vare på , ikke lett når Raufoss lå som en mur rundt eget mål , forsvant litt etter hvert i kampen Ole Didrik , nær scoring var han , men absolutt i form , ingen tvil om det .

Finne , ble vel stort sett markert helt ut av kampen , slikt skjer , riktig bytte

Castro , våknet på slutten når Heggebø kom inn , var dermed med og fjerne all tvil om hvor seieren skulle gå

Heggebø , sykt bra innhopp , 2 flotte mål , banens beste som innbytter , det må han dele med Pallesen som jeg syns var meget god i dag

Skaanes , var med på 3-0 scoringen , ellers lyktes han med lite , fikk seg ett lite opphold nylig , men han kommer nok skikkelig i gang igjen , ingen tvil