SEIER UTEN SPISSER

Lillestrøm vs Brann 1-3 , seier til Brann i en kamp de fleste sikkert ikke levnet rødtrøyene noe sjanse mot fuglene fra Lillestrøm . En merkelig kamp ble det med merkelige avgjørelser begge veier . Ett soleklart rødt kort skulle det vært på Lillestrøm sin keeper Maric , som med vilje tar ballen utenfor 16 meteren og hindrer en klar målsjanse til Brann . Der skal reglene være klare .

Brann stilte altså uten spisser , både Berisha og Bamba sonet karantener , sistnevnte første av 4 han skulle sone . Brann startet da med arbeidsmauren Barmen på topp og løp’s sterke Strand , i tillegg fikk Yttergård Jensen starte . Totalt ubegripelig at den karen har startet så lite i det siste. Han er vel utenom Haugen en kar som kan slå bedre pasninger enn de fleste andre på laget , og nå når Haugen har vært ute , burde Yttergård startet alle kampene, det beviste han i dag , og han var og våken på en retur og satt inn 2-0 til Brann. God kamp av rutinerte Jensen uten tvil . Den andre Ruben ,med Kristiansen til etternavn ser ut til og ha funnet tilbake til mye av det han leverte når han kom til Brann . God kamp i dag .

Strand fikset frispark og scoret etter 12 minutter . Yttergård Jensen etter halvtimen og en knall perle av Gilli i det 51 minutt ga Brann seieren .
Gløden i laget så ut til og ha kommet tilbake , ny formasjon som Lillestrøm brente seg på , i det hele tatt var dette oppløftende , litt av det vi så i begynnelsen av sesongen ifjor .

Brann er veldig varierende med det de leverer i år , derfor er veien opp til toppen blitt lengre enn man håpet på. De slår feks Bodø-Glimt borte , spiller bra kamp og gir oss håp , så detter det sammen igjen. De slår Ranheim 3-0 borte i serien og gir nytt håp , og så tryner de mot lag som Mjøndalen og Tromsø hjemme , 2 trøstesløse kamper som gjorde at mange mistet troen og motet. Angrepspillet har vært en fiasko i år , og forsvaret ikke så patent som de var ifjor , som jeg har nevnt før . Idag var viljen der , arbeidsgjengen var utpå der , en Koomson totalt ute av form var benket ,spissene var borte , og Brann laget fungerte plutselig , tro det eller ei.

Nå er det nok en pause igjen i serien pga landskamper , typisk når gutta er litt i støtet. Borte mot Kristiansund er neste , den 15 sept , før vi tar i mot Haugesund hjemme 21 sept , så det har vært veldig oppstykket i år og lenge mellom hjemmekampene , ofte vanskelig og få flyt i det da.
Helt friskmeldt er vi nok ikke , og veien opp er lang , men lyspunktet i dag hjelper veldig på både oss og spillerne. Håper dette kan fortsette og spillerne følger opp , for i dag var de faktisk påmeldt . Kansje fortsette uten spisser resten av sesongen hvis det er det som skal til , he he , uansett , humøret mitt bedret seg betraktelig i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg