Selvføgelig måtte det gå galt

Brann vs Rosenborg 0-1 ,nok ett 1-0 tap hjemme mot ett trønderlag , som mot Ranheim . Alt lå til rette ,men  som så mange ganger i fjor , når man hadde muligheten til henge med i toppen , så måtte det gå galt .  Rosenborg hadde store problemer før denne kampen , Molde tapte sin kamp , Stadion var 100 år ( uten tifo dessverre) , dette var kampen vi ville vinne og de fleste på tribunen  hadde stor tro på at ville gå veien .
Slik gikk det ikke , som så mange ganger før når det gjelder som mest for Brann ,så vil det seg ikke  .

Brann hadde det meste av spillet , spesielt i 1 omgang , men Rosenborg var farligst på sine sjanser. Vi er ikke god nok i boksen idag , rett og slett for dårlig der fremme . Opdal er faktisk banens beste på Brann i dagens kamp . Holdet oss inne i kampen med en knall redning i 1 omgang.

Brann gir vekk for mange cornere , mistet faktisk tellingen til slutt på hvor mange cornere Rosenborg fikk . Da fikk jeg en anelse om at dette ville gå galt. Før eller siden ville trønderne treffe på en av de mange cornerne de fikk og ganske riktig fikk en totalt umakert Akintola stå og score med kneet i det 88 min og slaget var tapt . Og bytte spillere på overtid var jo ingen vits , de fikk jo bare 2 min på banen , er vel bare en sjaman med sine mirakler som kunne gjort noe der . Slik 2 omgang artet seg , burde byttene kommet lenge før syns jeg . Dette var svært skuffende . Rosenborg laget burde vi tatt i dag , men vi er som sagt ikke god nok i angrepet , det er endel kamper hittil i år dette gjentar seg . 2 sure tap på hjemmebane mot trøndere er jævlig kjipt , samme er poeng delingen hjemme mot det elendige Godset laget .Savnet av Haugen er merkbart til tider , han er nok hakket bedre til og slå pasninger fremme ,  slå frispark osv.

Jeg er ikke fornøyd med rette ., mange er skuffet i dag , aller mest spillerne selv vil jeg tro . Her må det jobbes beinhardt i pausen , og reise oss igjen i Haugesund skal det bli en sesong i øvre del av tabellen. Akkurat nå er vi ikke helt der dessverre .