Sesongens første 3 poenger

Brann vs Kristiansund 2-1, seier men slett ikke av den overbevisende slaget kan man si , her kunne Kristiansund fort fått med seg poeng . Et helt ny sammensetning av laget løp ut på banen kl 18.30 . 3-5-2 formasjon var oppskriften , med både Berisha og Bamba på topp. Hvorfor ikke tenkte jeg først , vi må tørre og satse hjemme med 2 spisser .

Brann fikk en tidlig scoring med regi av Berisha og styring i mål av Bamba, flott scoring. Så lovende ut dette , men etter en stund fant Kristiansund ut av denne uvante Brann formasjonen , og Thomas Grøaard så ikke særlig komfortabel ut på venstre siden , så han og Eggen Rismark slet voldsomt til tider . Dette kom seg en smule etter hvilen .

Eggen Rismark gjør 2-0 , burde scoret ett til , kansje større prestasjon og skyte utenfor på den ene sjansen han hadde , enn og treffe mål . Hans dårlig pasning i 2 omgang er nok direkte årsak til at Kristiansund for ett mål og jobber seg inn i kampen. Her gjør vi det unødvendig spennene for oss selv. Match vinner ble han , så vi godkjenner han på det.

Petter Strand , Duracell kanin kan man trygt si. Høyt og lavt , vill innsats og involvert i begge mål , her har vi fått en kanon bra spiller til Brann. Banens beste . Berisha viste nok en gang at han kan bli viktig for Brann . Bamba scorer ett flott mål , og gjør det han er kjøpt for . Fortsetter det så kan vi henge med oppi toppen , men da må vi unngå en del av det som skjedde til tider i dag . Tidlig i sesongen , så slike ting vil vel sette seg etter hvert vil jeg tro . Deilig med seier , Viking borte er neste. Her må vi være lure . De har bra lag på gang ser det ut til .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg