Sjansesløseri , forbannelsen lever videre

Mjøndalen v Brann 1-1 , Taylor 0-1 , Larsen 1-1 .
At det er mulig og rote vekk seieren her er nesten ikke til og tro . Total dominans hele første omgang og sjansesløseri av en annen verden i 2 omgang , er rett og slett for jævlig . Skal ikke være mulig og rote det til slik som dette, nok en gang mot Mjøndalen som scoret på sin bortimot eneste sjanse. Utrolig skuffende , dette trodde jeg faktisk vi hadde kontroll på , men den gang ei .

På denne banen har ikke Brann vunnet siden 1975 , og heller ikke slått Mjøndalen siden 1992 . Den nå så omtalte forbannelsen lever tydeligvis videre . Og gi vekk poeng i denne kampen er bortimot utilgivelig.
Her burde man feid all tvil til side . Når man har total dominans i første omgang , og Mjøndalen får utvist Alvin Sporrong helt på slutten av omgangen og Brann kan spille 11 mot 10 i hele andre omgang burde dette vært tatt hjem , egentlig uten altfor store problemer , men det ville seg altså ikke .

Alt lå til rette denne søndagskvelden , 6-700 rødkledde hadde inntatt tribunen bak det en målet , ett fantastisk syn som varmet mitt Brann hjerte . Endelig var det slik vi ville se, en vegg av rødt med innsats og støtte for laget i ett helvetes vær. Det bøttet ned , man ka gjør nå det , vi er best for det. Utrolig bra innsats. Noen bluss burde ikke lage problemer i etterkant , gleden av og kunne samles igjen for laget på en bortekamp burde være unnskyldning god nok . Man hatt få eller ingen muligheter til dette under pandemiens strenge regelverk og tiltak .

Brann var best , nydelig scoring av Taylor med regissør Heggebø med en utsøkt pasning. Dominans av Brann frem til pausen . Etter hvilen skulle Brann altså spille mot 10 mann . Det ble litt avventende syns jeg i begynnelsen av 2 omgang . Man burde lagt mer trykk på fremme , for og gå for scoring nummer to som kunne avgjøre kampen , men slik ble det ikke . Isteden bokser Grill en tilsynelatende enkel ball rett i bena på Lars Olden Larsen som enkelt lobber den i lengste hjørnet og det står 1-1 . Er det mulig ??????.
Da våknet Brann etter hvert, byttene kom  . Simba kom inn , Rasmussen kom inn , sjansene kom , men ingen gikk i mål . Nærmest utrolig . Simba igjennom alene , ballen settes utenfor , Simba da ! slike sjanser skal settes i mål . Man blir bare frustrert av sånt , Taylor hadde flere muligheter , burde kansje slått pasning til noen  andre i bedre posisjon på ett par av hans muligheter , ble litt ego ved ett par anledninger . Rasmussen burde satt en sjanse han hadde , Simba hadde attpåtil en som gikk i stang /tverrligger helt oppe i krysset , heller ikke den skulle gå inn . Helt sykt spør du meg .

Brann gir vekk poeng her , uten tvil , Mjøndalen fortjente ingenting  , men fikk det likevel . Kvalik har vi fremdeles , med Tromsø 4 poeng foran oss. Muligheter er der enda, men det skulle og burde vært 3 poeng i dag for og gjøre det en smule lysere . Vi får bare krysse fingre , og ikke gi opp . Heia Brann og heia våre fantastiske supportere. Neste kamp er hjemme mot Stabæk 17 oktober kl 17.00 . Den må vinnes , møt frem og støtt laget nå !!!!!