Skandale, tabber og tap

Viking vs Brann 2-1 . Tok tid før man orket og sette noe ord på dette ranet i Stavanger. En totalt ubrukelig dommer Ola Hobber Nilsen har ødelagt min påske og humør . Er det mulig og dømme seg så bort i natten. Han innrømmer til og med at han snøt Brann for straffer . I tillegg burde han gitt den ufine klovnen Høiland 2 gule og utvisning , men det var han vel for feig til og gjøre. Jeg har ikke sett make til dømming på det jeg kan husk .Null kontroll på kampen og fratar Brann poeng muligheter og gir da Viking 3 poeng . Håpløst. Navnet vil bli husket , håper ikke NFF er dum nok til og sette han opp som dommer i Bergen denne sesongen.

Ett usympatisk og flaut hjemme publikum som kastet flasker , påske egg og annet svineri på banen burde skamme seg . Håper der blir reaksjoner og bøter . den fansen der nede kan du ha for meg , ubrukelig.

Om kampen er det bare og si , 60 prosent dominans til Brann laget , spiller godt til tider men får ikke uttelling . Litt ineffektivitet bærer angrepet preg av , vi må bare håpe og tro det løsner. Petter Strand nok en gang blant de beste på banen , arbeidsjern av dimensjoner . Berisha var velig skuffet etter denne kampen , med rette . Ruben gjør dessverre en stor tabbe og gir Viking 2-0 . Det er ofte slikt som skjer når alt går i mot deg som det gjorde med Brann i går . Haugen redusering kommer for sent til og redde poeng, men alle vet hvem som ranet oss uansett.

Dette skal rettes kraftig opp nå dette Viking laget skal spille på stadion. Fansen deres skal få høre det . Når de ikke klarer på hjemme bane og synge over Brann fansen , så kaster de ting i stedet ut på banen. Lavmål.

2 påskedag kommer dette Vålerengen laget , bare navnet gir meg kvalme. De bør settes ettertrykkelig på plass i Bergen. Regner med at vi mønstrer ett meget motivert Brann lag som vil rette opp ranet de var utsatt for i Stavanger. MØT FREM

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg