Skuffende resultat

Brann vs Vålerengen 1-1 , ikke noe jubel kamp dette heller , men denne gang var det nok ikke dommeren sin skyld. Brann virket tamme og angrepet til Brann fungerer ikke i øyeblikket. Lange pole baller helt fra Wormgoor og frem til Berisha blir lett og lese og lett og plukke for Vålerengen forsvaret. Vi får ikke trøkk på de og Berisha for alt for lite og jobbe med .

Barmen er god i denne kampen og gir oss 1-0 , han kunne faktisk scoret ett til i alle fall . Han viser han har tenkt og ta opp kampen i denne etter hvert konkurranse pregete troppen. Banens beste.

Mye løping på Petter Strand i denne kampen og , men uten at det denne gang ble resultater ut av det dessverre . Opdal i mål var direkte svak , burde tatt det ene målet Vålerengen satt inn, har vi ett keeper problem siden ingen av de vi har fungerer enda ? Man må bare håpe de finner formen , for slike kamper som dette skal Brann vinne , i alle fall hjemme. Svært skuffende syns jeg. LAN har mye og ta fatt i , mye gode spillere i troppen , men foreløpig gir ikke det seg utslag på banen.

Typisk at man ikke skal vinne slike kamper når for eksempel Rosenborg er i så dårlig form som de er nå , det er da man må få luke til de , for de kommer alltid sterkere utover i sesongen. Tromsø neste , ett lag som sliter , men alltid har ett bra tak på Brann hjemme. Her må armene brettes skikkelig opp . Ting snur fort, håper det gjør for oss også. Akkurat nå fungerer det ikke dessverre

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg