Spiss eksperimentene fungerer ekstremt dårlig

Brann v Mjøndalen 1-1 . Walstad 1-0 ,90+2 , Bamba 1-1, 90+6

Hadde man hatt en spiss som leverer og en offensiv strategi som laget behersker , så kunne man vunnet denne kampen her. Isteden gir vi bort 2 poeng , direkte irriterende og se på . Nok ett spiss bytte hos Brann , har mistet tellingen på alle eksperimentene , men dette siste med Delaveris funket i allefall ikke . Det er vel det svakeste som er blitt levert der fremme til nå , det sier egentlig det meste når man ser på tabellen . Delaveris var overhodet ikke komfortabel i spiss rollen , syns bortimot synd på karen der han løp hjelpeløs omkring , og stort sett feilvendt mot mål. Dette burde Kåre sett etter ganske kort tid ut i kampen , og gjort noe med det . Spesielt i en så viktig kamp som vi i tillegg dominerer . Ikke godkjent fra trener benken dette .

Brann var det førende laget i denne kampen , men Kåre fotball fungerer ikke for disse spillerne. Ikke når det gjelder det offensive. Det er fremme i angrepet alt stokker seg , det er ikke nye forsvarspillere vi trenger , men det er i øyeblikket kun det som er blitt hentet til overgangsvinduet åpner i august .

Mjøndalen gadd omtrent ikke prøve og angripe i hele kampen , de lå bare bak og ventet til det nærmet seg slutten og gjorde noen bytter og pang så scoret de på omtrent sin eneste sjanse i kampen , på overtid . Taktikken lyktes nesten helt , men en Bamba klarte heldigvis og score slik at vi unngikk den totale ydmykelse . Bamba burde for øvrig scoret ett mål til da han kom alene med keeper , han kunne faktisk avgjort denne kampen alene , men de vil seg bare ikke for han heller . Han fungerer bra på kant , kansje bedre enn som spiss , men lite hjelp i når det man setter inn isteden som spiss er hjelpeløs .

Vi er som så ofte før , temposvake og lite pasningssikre , det gir seg utslag gang på gang på resultatene . Hva man legger vekt på under trening er vanskelig og lese i øyeblikket , til det er det for lite som fungerer slik det er nå . Delaveris som sagt meget svak , en mulighet hadde han på bakerste stolpe , men brukte alt for lang tid før han fikk gjort noe med ballen . Bak er det noen som fungerer meget bra , Barmen og Ruben er gode , Kolskogen tabbet seg ut med og være mer opptatt av dommeren enn og forsvare seg , det resulterte i scoring til Mjøndalen . Slike ting feller oss til stadighet .Taylor bra før pausen , noen skudd men stort sett i klypene på keeper , etter hvilen traff ikke skuddene mål lenger . Vår kaptein var direkte svak i denne kampen når sannhet skal sies . Vi mangler en profil som kan heve laget , ta tak i det , det har vi ikke i øyeblikket .

Mens Mjøndalen sin trener var aktiv på side linjen gjennom hele kampen , var kontrastene stor til Brann sin trener benk . Der skjedde lite og ingenting , Kåre var på beina noen ganger , men ellers virket det som resignasjonen har inntatt hele trener teamet . Brann laget og Kåre virker ikke som noe perfect match i øyeblikket , det må man bare innse dessverre . Hans fotball filosofi evner ikke dette laget , det ser man gang på gang . En hel vinter har man hatt og til og finne frem til en noenlunde start ellever , men har ennå ikke klart og sette ett lag enda vi er kommet langt ut i sesongen . Noe skader kan forklare en del , men stadig formasjons endringer med spillere og spiss bytter har ikke fungert overhodet , det ser jo alle .

Det varsles styre møte i Brann når mandagen kommer , nok en blåmandag for dette Brann laget kan man si . Supporterne er begynt og rope på Kåre sin avgang , en kar som ble hyllet når han kom ,etter ropene om LAN sin avgang hadde lagt seg og Kåre ble ansatt . Noen måneder etter er det Kåre som får tilropene , man innser vel at den fotballen man ønsket seg og som var grunnen til at man ville ha vekk LAN , slettes ikke fungerer i Brann , laget evner ikke Kåre sin drømmefotball , eller mangel på sådan. Den er faktisk i ferd med og sende klubben ned en divisjon . Det er vel derfor ropene om avgang er kommet , nettopp pga frykten for nedrykk . Det er ikke gitt at man rykker rett opp igjen hvis man først rykker ned , i allefall ikke med den stallen vi har i øyeblikket. Jeg sier bare hva ståa er , er ikke min jobb og avsette noen , men vi er nok alle enig om at dette ser ikke bra ut . Om det hjelper og ansette en ny trener , eller satse på og få fatt i spillere som kan levere i sesong innspurten er umulig og svare på nå slik det ser ut. Det ser dårlig ut uansett hva man bestemmer seg for .Birger Grevstad og hans styre er det som sitter på avgjørelsene , det vil nok kommende uke gi svar på , hvilke grep de bestemmer seg for  . Laget Brann støtter jeg uansett, det er klubben og laget i mitt hjerte uansett hvor dette måtte ende , men håper på ett mirakel og man overlever i eliteserien .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg