Sterk seier i Bodø

Bodø-Glimt vs Brann 1-2. 3 nye poeng og arbeids seier i den vanskelige bortkampen mot Bodø-Glimt. Man visste denne kampen ville bli tøff , bare dager etter 16 mai skulle man opp og møte ett lag som hadde startet sesongen overbevisende. Ett Brann lag som jobbet seg ihjel klarte jobben.

Taktikken så vi tidlig , presse Bodø-Glimt høyt i banen så lenge kreftene holder og håpe på uttelling , og det får vi ved vår midtstopper Acosta som tydeligvis er i knallform om dagen , ikke bare leverer han målgivende til Bamba som scorer ett flott mål ved og runde keeper , men han scorer også til nå , årets mål vil jeg si , hengende i luften fyrer han ballen rett under tverrligger og Bodø keeper er sjanseløs. Helt magisk.

Tungt og presse høyt over lengre tid , så Bodø -Glimt kommer mye mer med på slutten av omgangen , og klarer dessverre og score helt på slutten av første omgang.
Hater at man slipper inn mål rett før pause , der gir alltid motstanderen blod på tann og ekstra krefter.

Andre omgang blir en forsvars jobb , som forventet vil jeg si . Gutta jobber som gale , Ruben Kristiansen gjør manns jobb her i en mot en situasjoner , og klarerer gang på gang og gjør tunge løp fremover. Midtbanen og forsvaret gjør ingen feil , jobber som gale for og holde ballen unna Opdal , det skjønner jeg godt for han gjør mye rart . Mister ballen ofte , bokser uten kontroll osv. Jeg blir overnervøs av sånt keeperspill.

Stor lagmoral i dag , alle jobber som dyr og tar 3 strake seieren og vi har meldt oss på i riktig ende av tabellen , dette moralen lover godt . I tillegg har både Bamba og ikke minst Barisha scoret nå i de siste kampene. Det er alfa omega for og henge med i toppen , at spissene leverer.

Åsane i cupen borte på torsdag 23 mai kl 18.00 , før vi tar imot ett Rosenborg lag som sliter for tiden .Den kampen går søndag 26 mai kl 20.00 , den kampen må og skal vi vinne . Stadion bør fylles , så møt opp alle som en . HEIA BRANN