Stø kurs mot opprykk eller ?

Kongsvinger v Brann 1-3 , Wassberg 10′ , Børsting 40 ‘ Vinjor 47’ , Finne 90+2

Det kan virke som at Brann har stø kurs mot eliteserien igjen , iallfall skal man tolke Kongsvinger sin trener Eirik Mæland . Horneland ( Huseklepp) skal gjøre svært mye feil hvis ikke de klarer opprykk er ordlyden fra Bømlo karen . I bunn og grunn kunne de hamlet opp med lag i eliteserien og nå sier Mæland .

Brann regelrett rundspilte Kongsvinger før pause , og 2-0 til Brann etter første 45 var i underkant i forhold til sjanser og overtak . Det så ut til og bli rått parti og føye seg inn i rekken av målrike kamper den siste tiden , men 2 omgang ga mer hodepine enn forventet . Kongsvinger satt inn 1-2 omtrent like etter dommeren hadde fått fløyten ut av munnen , og kampen endret totalt karakter . Her sov hele laget i timen . Om man leder 2-0 til pause er ikke kampen over , det har vi erfart før . Kongsvinger fikk press på Brann og laget vårt hang ikke med i svingende en stund , kun en kjemperedning av Dyngeland hindret Kongsvinger fra og utligne . I bunn og grunn var den redningen årsaken til at vi tok alle 3 poengene vil jeg si . Det var helt åpent til innbytter Finne punkterte kampen på overtid . Vi må stå frem i 2 omganger , ikke tro at jobben er gjort etter 45 min , det kan straffe seg .

Mathias Dyngeland , god kamp , reddet sannsynligvis Brann fra poengtap

Svenn Crone , på det jevne , stenger av på sin side og gjør jobben greit .

Ruben Kristiansen , ikke vakkert alt han gjør , men effektiv og bra fart på veteranen .

Andreas Skovgaard , legger ikke mye merke til han , men dirigerer bra bak i forsvaret .

David Wolfe , flott gjenvinning før 2-0 , men lot flere innlegg gå forbi seg , har sett han bedre .

Mathias Rasmussen , er påmeldt , ikke redd for og skyte selv om det ikke ble mål denne gang . Nøkkelspiller i opprykks kampen .

Sivert Heltne Nilsen , vår stødige kaptein og banens beste , utrolig rekkevidde , dekker det meste utpå der og maner til kamp . Denne karen er gull verd for tiden og kan være det viktigste vi har for og nå målet , opprykk .

Niklas Wassberg , knall første omgang , flott mål , men forsvant totalt etter pause .

Fredrik Børsting , satt inn 2-0  til Brann , nærmest umulig og ikke sette den muligheten , gjør jobben sin stødig.

Aune Heggebø , nok en gang tatt av banen målløs , jobber hardt men vil seg ikke foran mål , får sjanse på sjanse av Horneland men leverer dessverre ikke varene , bør la Finne få en mulighet fra start nå som spiss syns jeg .

Niklas Castro , veldig god i første omgang , men som de fleste andre på laget , forsvant han helt etter pause . Noen må ha slått av en bryter ett eller annet sted på veien inn til 2 omgang . Neste motstander krever full fokus i hele kampen , ikke bare i en omgang.

Nok en gang møtte vår fantastiske supportergjeng mannsterk opp i en bortekamp , de setter farge på laget og byen vår , en utrolig god og viktig støtte for laget i denne knallharde kampen om opprykk . Hvor Kongsvinger sine fans holder til vet jeg ikke , de var iallefall ikke på denne kampen.

Allerede mandag dukker Brann sin verste motstander opp på stadion , iallefall når det gjelder resultater mot dette irriterende laget . Nå må Brann sette skapet på plass , og slå disse brun kledde fra Mjøndalen . Laget tapte mot Ranheim ,sesongens første tap , og Brann har en gylden mulighet til og innta tabell toppen med seier på mandag . Brann har også en kamp mindre spilt enn Mjøndalen . Her må man bare møte mannsterk opp i en av sesongens viktigste kamper og heie Brann frem til en etterlengtet seier mot dette laget . Nå må koden knekkes. HEIA BRANN