Straffe og keeper skade ga Brann seier mot Odd

Brann v Odd 2-0 . Kornvig 1-0 straffe 23 min , Heggebø 2-0 90 min

Et straffe som VAR og dommer brukte borti 5 min for og godkjenne ble satt inn av Kornvig , og et mål av Heggebø på overtid ga Brann seier og 3 poeng uten og overbevise syns jeg . Odd hadde riktignok en sterk seier borte mot Molde og vise til og en seier borte mot Sarpsborg08 , før det ble bom stopp i Bergen .

Brann må skyte mer , det så vi spesielt i 1 omgang , man kan ikke prøve og drible seg helt inn i målet , eller finne hverandre inne i feltet hele tiden , det renner stort sett ut i sanden .I tillegg vil deg seg ikke for Finne i øyeblikket , han treffer ikke mellom stengene dessverre . Heldigvis er Heggebø påmeldt og setter et mål i denne kampen og .

Brann er heldig når keeper Andre Hansen må kaste inn håndkleet på slutten av kampen , og en utespiller må gå i målet og Odd er redusert til 10 mann da alle bytter var brukt opp . Dette ga Heggebø sjansen etter at hele stadion hadde ropt ” skyt” til omtrent alle utespillerne , inklusiv egen keeper . Var ikke bare ironisk ment pga keeper skaden og utespiller i mål , er nok også et håp om at Brann kan skyte mer i kampene enn de gjør . Odd var nemlig på hugget en periode helt til skaden på keeper kom . 1-0 på straffe kunne vært forlite og gå på , Brann må avgjøre slike kamper tidligere enn de gjør

Dyngeland : ikke all verden og ta seg til i store deler av kampen , men en meget viktig redning på slutten når Odd begynte og presse

Crone : stødig som alltid han , god kamp igjen

Pallesen Knudsen : nok en god kamp av stopperen , i sin 100 kamp for Brann , viser karen at han er i form

Sery Larsen : ja nå ligner det noe og det vi vet han kan , ballen spilles fremover ,istedenfor bakover og støtte pasninger som har styrt med en stund etter skaden . Nå er jeg fornøyd

Ruben ; ser ut til og ha funnet sitt gamle jeg igjen han og , lovende dette forsvaret nå

Kornvig : tok et hav av tid før dette VAR vesenet og dommeren lot han ta straffen , den satt han sikkert i mål , god kamp i dag , hans beste så langt

Heltne Nilsen : full kontroll på midtbanen i dag , uten og anstrenge seg formye , leverer han

Kartum : ikke helt der vi vil han skal være , vi har sett han god , men er et stykke igjen til det nivået , grei jobb defensivt

Mathisen : ikke påmeldt i dag , ut med skade i tillegg

Finne : mannen bak straffen , og bra er det , men målene uteblir , i dag fikk han en del gode pasninger , men ingenting av hans forsøk , treffer mellom stengene , eller settes rett på keeper

Blomberg : Står på så det holder , tror det snart må løsne helt for han og , har troen

Heggebø : scoret igjen , riktignok på en stakkars utespiller som ble tvunget til og ta keeper jobben etter skade på Odd sin egen keeper Andre Hansen , når han gikk ut sto Odd igjen med 10 mann på banen , da alle byttene var brukt opp . Uansett , mål i denne kampen og er viktig . Super innbytter denne karen nå

15546 tilskuere på dagens kamp , nesten 15 000 på onsdagens kamp , med så mange en dag midt uken kl 18.00 vitner om stor interesse for klubben , det er helt fantastisk , men Brann må sette flere sjanser nå  , og de må øve og øve på og få noe ut av dødballer og cornere. 19 cornere mot Ham Kam kom det ingenting ut av , og hele 54 cornere på Brann sine 4 første kamper har gitt null mål . Helt klart at her må noe gjøres ,slike ting er viktig og få til og fungere skal man klare og avgjøre jevne kamper .

Det ble seier og det er vel det viktigste nå , neste er KFUM Oslo borte , ingen walkover det heller , men et lag Brann bør kunne slå . HEIA BRANN ( mens solen skinner over Løvstakken ).