Suveren vinner av OBOS , lekestue

Brann v Grorud 7-0 , Børsting 12min , 38 min , Castro straffe 23 min , Knudsen 27 min , Rasmussen 31 min 42 min , Finne straffe 79 min
Festkveld ble det i denne kampen som ga Brann den offisielle tittelen seriemester i OBOS . Suveren vinner enda det er 6 kamper igjen og spille , rett og slett rått parti , 76-11 i målforskjell og 66 poeng , 22 poeng foran Stabæk på 2 plass .

Jeg traff på vår eks trener Lars Arne Nilsen på stadion , han dukker opp når han har tid og heier på Brann og sin sønn Sivert Heltne Nilsen . Rene lekestuen var hans kommentar etter 1 omgang , Brann er gode og vil nok bli bra i eliteserien neste sesong hvis de kan holde denne flyten fremover var dommen hans .

Vel er Grorud svake , selv om de ga Brann det offisielle opprykket ved sitt møte med Ranheim , men her ga de oss serien også ,ikke uventet heller , uansett , nydelige scoringer , herlig kombinasjons spill , meget høy klasse på angrepene , vi rett og slett koste oss på stadion denne mandagskvelden . At regnet var kommet tilbake etter flere dager med sol  , la ingen demper på festen . Børsting børstet av skuddfoten og  åpnet ballet  , 2 scoringer på den karen er ikke hverdagskost , rette og slett moro hele 1 omgang . 4 bytter i pausen gjorde vel sitt til at kampen ble litt nedpå i 2 omgang , men hjelpe meg , vi kan ikke klage , det var smil og glede overalt på de imponerende 13181 betalende tilskuerne  , vi har ett publikum som går eliteserien en høy gang .

Litt sen blogg da det ble litt ekstra tid på stadion idag naturlig nok , spillere og trenere skulle hylles , og noen raketter ble avfyrt som seg hør og bør i en slik festlig anledning :

Dyngeland , , bortimot arbeidsledig , så vel kampen sammen med resten av oss , keeper drakten trengte vel knapt vask etter kampen , uansett , konge keeper denne sesongen

Pallesen Knudsen , stort sett arbeidsledig , da benyttet han heller sjansen til og gå frem og score på ett flott hodestøt , kunne faktisk hatt ett mål til  , ny kontrakt er vel på vei ?

Svenn Crone , usedvanlig farlig og kvikk i denne kampen , flotte kombinasjoner med både Rasmussen og Børsting

Ruben ,  ble ikke satt på noen spesielle prøver han heller i denne kampen , det lille som kom var enkelt , Grorud hadde ikke nubbesjanse på farten hans , gleden er at Ruben blir i Brann , herlig

Wolfe , en omgang i lekestuen var det han fikk , koste seg utpå banen

Rasmussen , var vel banens beste i denne kampen , 2 mål og assist , toppscorer i divisjonen , ett funn denne gutten

Sivert Heltne Nilsen , knallgod , vår solide kaptein , en omgang var nok  idag , mer enn nok , jobben var gjort

Felix Myhre , er blant det viktigste vi har på midtbanen uten tvil , han er god , bare og håpe vi får beholde han , nydelig målgivende

Børsting  , fikk vist litt annet enn muskler idag , , flott spill , fine mål  , er vel veldig nær Mathias når det gjelder banens beste

Heggebø , mål kalas rundt ham uten at han selv fikk puttet  , fikk lengst tid på banen av angreps spillerne ,men pytt pytt , mål show ble det uansett og Finne fikk satt prikken over i’en

Castro , en omgang også han , fikk seg ett straffemål , målgivende og påmeldt ved 6-0 , like greit og la han hvile etter en omgang , jobben var gjort

2 ble vel litt sånn vi tenkte der vi satt , med 6-0 så detter det litt nedpå med så mange bytter i pausen , men riktig gjort i en sånn anledning , Brann var gode og rundspilte Grorud i 2 omgang også , selv om det ble med Finne sin straffescoring .