Tap i trener debuten

Brann v Mjøndalen 0-1 . Vi hadde nok større forventninger til denne kampen enn hva resultatet ble . Mjøndalen komplekset fortsetter , selv med ny trener i Brann . Personlig hadde jeg forhåpninger i dag etter innsatsen i Molde forrige kamp hvor de kjempet for livet og tok med seg 3 poeng i en by de ikke hadde vunnet på mange mange år . Sett på bakgrunn av det må jeg si dette var skuffende . 2 gode muligheter hadde Brann i en ellers kjedelig første omgang . Ingebrigtsen hadde terpet litt på angrep mot etablert forsvar , og eventuelt fått flyttet midtstopperne litt mer opp i banen for og få pasninger i lengderetningen , og komme bort fra det Brann har slitt med , at angrepspillerne ofte må motta ballen med ryggen mot mål , eller i beste fall få noe pasning i det hele tatt . Ble slått endel fremover , men ble mye rot syns jeg . Bamba stakkar har fullstending måltørke, han jobber og herjer , men vil seg ikke , og uten spiss som leverer og rot i pasningspillet , hjelper det ikke med 70/30 i banespill når man ikke scorer mål.

Mjøndalen la seg kompakt , kjempet til de fikk krampe, la seg som forventet lavt , og klarte ta Komson og Taylor til tider ut av kampen , og nektet Brann mål . Tydeligvis gjort hjemmeleksen nok engang om Brann laget . Brann hadde endel sjanser i 2 omgang også , blant annet i stolpen , men masse baller som ikke fant veien til våre gutter fremme der. Mye ballbesittelse hos Brann , men fremdeles mangler det noe i boksen , noe som heter og score mål . Mjøndalen hadde en sjelden visitt på slutten av kampen , forsvaret vårt var sovnet og Lars Larsen fikk slå inn fra høyre og Kolskogen hadde en sjelden glipp i markeringspillet og Andreas Hellum scoret kampens eneste mål , og de kan juble hele veien hjem til Mjøndalen , mens den nye Brann treneren må fortsette jobben med og bli bedre kjent med laget som helhet og spillerne , og få sakte men sikkert innført sitt system i spillet . Var tendenser i dag , men ble som sagt mye rot innimellom da det er nytt for guttene . Brann og Ingebrigtsen kommer nok sterkere tilbake ,jeg ble skuffet idag, men kampen viste at man kan ikke ta noe for gitt innen denne idretten her.