Tap på Skagerak arena

Odd vs Brann 1-0 , fortjent tap med dessverre en litt rotete keeper som ga Kaasa muligheten til og senke Brann med sin scoring på en retur fra keeper Ali som han fikk rett i beina , og omtrent umulig og ikke sette den mellom stengene. Brann var bra før pause , Taylor var fri og burde gjort mer ut av den sjansen , men dårlig mottak . Bamba hadde en mulighet på kontring , men som ofte før , blokkert i skuddøyeblikket . Kaptein Pedersen hadde ett skudd i tverrligger , det har han hatt før i sesongen også , men hjelper lite når slike skudd ikke går inn. Brann åpnet best , men ikke noe jubel og hente på spill og sjanser, Odd kom mer med i kampen , og utfallet av 2 omgang kunne man se konturene av .

Odd scoret som sagt i 2 omgang med Kaasa etter en svak retur av vår keeper , utover det var Brann helt tannløse , burde kansje hatt blodoverføring , for så blodfattig var laget. Taper i det store og hele fortjent , Forren Brann’s beste , sier det meste om det offensive som er total mangelvare , som i de fleste kamper i fjor. Dette er faktisk ikke godt nok , temposvakt , går for tregt ,Odd burde være overkommelig , men Brann evner ikke . Seier mot Sandefjord sist er ikke en indikasjon på at vi er gode , det er ett bevis på hvor dårlig spiller materiell Sandefjord har , og de vil slite mot alle lag i eliteserien. Vi er nok der vi var ifjor , i øyeblikket, det må vi nok innse . Her må det jobbes intenst med det offensive for der er vi direkte svak. Mye dårlige pasninger , mye dårlige løsninger osv osv. Er skuffet idag , med god grunn