Trist sorti , etter 5 år i klubben

 Lars Arne Nilsen sine dager i Brann er over . Han er den som har sittet lengst som trener etter Mjelde gjennom tidene.
Han kom inn som redningsmann da Brann fristet er tilværelse på 9 plass i Obos ligaen og Brann kunne faktisk vært på vei ned en divisjon til , da forgjengeren Rikard Norling hadde kjørt seg helt fast og mistet helt grepet om laget . Han fikk klubben opp igjen på første forsøk , det står det respekt av , for hadde ikke det skjedd , kunne historien til Brann sett enda mørkere ut. Opprykk , sølv , 5 plass og bronse er status til Lars Arne , ikke mange trenere i Brann kan vise til slik CV opp igjennom årene .Det håper jeg han vil bli husket for .Han beklaget i ett intervju at den fotballen de ville legge opp til nå ,ble for tøft for han som trener og få til .

Vi i softball-brann har alltid hatt en god dialog med Lars Arne , vi var med og hente Steffen Lie Skålevik til Brann under Lars Arne sin ledelse , og vi var med og fikk Fredrik Haugen til og forlenge  med Brann etter opprykket i 2015 , en spiller vi softball var med og hente fra Løvham i sin tid , spillere vi er veldig stolte av . For oss har Lars Arne fremstått som en kjerne kar , og det er trist at det ender slik , han kunne vi kommunisere med , hvilket var ganske umulig med forgjengeren , for han var ikke lett og forstå seg på , selv om han og var en grei kar i utgangspunktet , men lykkes ikke med laget , det forteller historien alt om .

Det er ikke lett og være trener i Brann , det vet de fleste om som har hatt den jobben i Brann , Mjelde måtte feks gå etter faktisk og ha tatt seriegull med klubben, mange andre har måtte forlate stadion når resultatene har uteblitt og misnøyen har gjort seg gjeldene. Lars Arne har nok kjørt seg litt fast de 2 siste sesongene , han fikk beholde jobben i vinter etter mange diskusjoner, men ble vel pålagt en oppgave han ikke kunne utføre eller stå inne for, den type fotball man ville forlange var nok ikke helt hans greie , og spesielt ikke når spillerne heller ikke henger med . Tilliten blant spillere og supportere virker borte, da går det som regel slik det ser ut nå. Nå er det vel diskusjonen om ny trener som vil prege avisene fremover, og forhaste seg i den saken tror jeg nok ikke er lurt , denne sesongen er nok spolert på mange måter allerede , og ønske trener fra Bodø -Glimt som mange snakker om , er uaktuell , og han ser i øyeblikket ut som han surfer seriegullet med Bodø- Glimt inn enkelt i år . Hva som blir resultatet av trener jakt gjenstår og se, og umulig og spekulere i , alle har en mening der , trenere som har vært innom de fleste klubber i Norge er vel ikke helt greien syns jeg, ett friskt pust er det vi trenger , kansje en fra utlandet , kansje en fra lavere divisjoner som er ambisiøs og påmeldt ? Kansje en i egne rekker ? Hvem vet .

Jeg takker iallefall Lars Arne Nilsen for alt han har gjort for klubben , Brann er klubben i hans hjerte , det kan ingen ta fra han . Vi husker han som en kjernekar , fotball verden er nådeløs når ting butter i mot , det fikk Lars Arne merke de siste sesongene. Takk for de bidrag du har gjort for klubben , takk for at du gjenreiste Brann når vi var i knestående i Obos. Vi har faktisk mye og takke deg for .

3 kommentarer
  1. Endelig en som setter de rette ord på trykk.
   Kjempegodt skrevet. Ønsker LAN alt godt videre.

  2. Lykke til vidare LAN. Brann skuta er ikkje lett å styra, det har mange erfart. Kobla av og kosa deg på Sotra no. Ta med deg det positive og rock on.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg