Vågen live festival tok av

Ny satsingen vår , Vågen live festival ble en ubetinget suksess tross hinsides vær , spesielt regnet det sykt mye fredagen under arrangementet . Det ble en bly tung affære for meg og få tingene opp og gå om morgenen før band og artister skulle komme.

Ett telt vi skulle ha opp for og dekke scenen ble tatt av vind kuler , og meg og en til hang som slips inne i teltet , det var nummeret før både vi og telt fant veien ut i selve Vågen , skal legges til at han som hjalp med var 120 høy , altså i pygme størrelsen , så han rakk jo ikke opp til noenting , men takk Kjetil for at du prøvde , he he , teltet er nå i Rådalen og ryggen min er blå.

Men undertegnede gir aldri opp når han skal arrangere noe , nytt telt ble rekvirert , og levert 5 min før bandet skulle ha lydsjekk. Øl festivalen som var denne dagen også , holdt på og regne vekk , folk var gjennomvåte og vår herre prøvde tydeligvis og vanne ut ølet til det stakkarene som hadde beveget seg inn på øl teltene på Koengen , hvor vannspruten sto uansett hvor du satte beina. Syns faktisk synd på arrangørene og gjestene der ute denne dagen . Er så tungt når været er imot og himmelens sluser åpner seg.

På Vågen live festival ble de iallefall kok ,vær eller ei. Vi hadde hentet opp bandet ” Kokken Tor” for andre året på rad , og de leverte så det holder. Med sin hyllest til Norsk rock , løftet taket seg på Zachen uteservering ved Vågen.
Stemningen var sykt bra , og det ble stappfullt med folk . Slike dager når man ser hvordan stemningen blir , blide fjes og et opplagt band , da føler man at slitet er verd det . Kokken !!! dere ruler .

Vår Vågen live festival forsatte lørdagen , da med ett helt annet vær takk og pris. Gradestokken passerte 20 , vår herre sluttet og vanne ut ølet og vi kunne sitte oss ned og vente på trubadur Øystein Echoff som skulle åpne ballet kl 16.00 denne lørdag ettermiddagen. Undertegnede hadde aldri hør karen før , men booket han inn gjennom min venn Torbjørn som jeg stoler på. Øystein var knall god , flott stemme , strålende gitar spill og stort repertoar , inner tier kaller man sånt . Den karen kommer nok igjen.
Torbjørn Gran hev seg på etterhvert utover ettermiddagen sammen men kvinnelig gjeste artist som overrasket med god stemme og låt valg ..Torbjørn som og er vokalist og gitarist i Kokken Tor er en eminent artist fra øverste hylle. Dette var kos fra ende til annen denne ettermiddagen .

Gran Prix het siste band som skulle ut på scenen lørdags kvelden. Jeg var skikkelig spent på hva de hadde og fare med , og ble nok en gang positivt overasket . Med de 2 nevnte karer i front av badet , mens de vekslet mellom EL gitarer og kassegitarer og bass , leverte de låter som var alt fra Chuck Barry til Ingenting med låten Liden , her kunne absolutt ingen klare og sitte stille når stemningen nok en gang tok av. Geniale låt valg med høy allsang faktor er oppskriften vi følger på denne festivalen og det funker sykt bra . Undertegnede hev seg på bandet med Månemannen fra Vamp , en herlig sang som alle kunne.

Vi takker KOKKEN TOR bandet , GRAN PRIX bandet, TORBJØRN GRAN , ØYSTEIN ECHOFF og resten av gutta som var med her , WE LOVE YOU .
Takker og det fantastiske flotte og store publikumet som møtte opp , dere er uvurderlig . Vi gleder oss allerede til Vågen Live Festival neste år , den kommer sikkert som banken . Jeg våknet glad i dag , herlig.
( takker og 120 cm høye Kjetil Hansen for sitt tapre bidrag i drittværet, men naturlig nok strakk ikke pygmeen til pga høyde problemer i teltet, men får honnør for at han prøvde )

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg